Hvorfor velge EVO?

EVO er Norges eneste treningssenterkjede spesialisert på styrke- og kondisjonstrening. Vi tilbyr:   

  • Skreddersydde styrkeprogrammer
  • Stort utvalg kondisjonsapparater 
  • Dyktige Personlige Trenere 
  • Begrenset antall medlemmer for å unngå fulle sentre 
  • Åpent alle dager 05-24


Les våre 10 tips til deg som skal begynne å trene her!

Hos EVO har vi lagt alt til rette for å gi deg en enkel og effektiv treningsreise. Her er noen flere fordeler ved å være medlem hos oss:

1. "Alltid åpent"

EVO holder åpent hver dag hele året (også på helligdagene) fra kl. 05.00 til 24.00. Det gjør det mulig for deg å trene før du går på jobb, selv om du begynner tidlig. Du får sjansen til å ta en økt før ungene legger seg, selv om det blir sent – eller til å trene lørdag eller søndag ettermiddag, når andre sentre har stengt.


2. Lekre lokaler designet for effektiv trening

Hos EVO legger vi all vår kompetanse og ressurser i å tilby deg et effektivt og trivelig høy-kvalitetstilbud innen styrke- og kondisjonstrening. Hos oss trener du i økovennlige, rene og moderne lokaler, der vi prioriterer ekstra tredemøller og apparater, fremfor spa og kafé.


3. Høykompetent veiledning

Bak EVOs skreddersydde programmer står det et sterkt team av kompetente treningseksperter. Ønsker du ekstra hjelp til å nå dine mål er en av våre dyktige personlige trenere klare til å hjelpe deg


4. Det beste utstyret

Treningsutstyret er valgt fra øverste hylle for å gi deg den beste treningsopplevelsen i et trygt treningsmiljø.


5. 100% sjef over medlemskapet 

På Min EVO administrer du selv ditt medlemskap. Der kan du endre betalingskort eller adresseopplysninger, bestille personlig trener, fryse medlemskapet, se din egen treningshistorikk og avslutte ditt medlemskap. 

Les mer om vårt treningstilbud.