4 SONER

Vår visjon i EVO er å hjelpe flere mennesker til å oppleve suksess med sin trening. Derfor har vi utformet våre sentre på følgende måte:

Kondisjonsavdelingen:

Apparatene som EVO tilbyr er tredemøller, elipsemaskiner, ergometersykler, spinningsykler og romaskin. EVO har tredemøller og annet kondisjonsutstyr som er nytt og moderne. Vi handler kun utstyr fra de beste og største leverandørene i verden. Vi har derfor valgt utstyr fra Precor og Technogym til våre sentre. Møllene har god teknisk funksjonalitet og du kan titte på TV på din egen TV skjerm mens du trener kondisjon på alle våre sentre. Apparatene står vendt mot vinduene majoriteten av våre sentre. Dette er for at du kan fokusere på enten bylandskap eller natur fra tredemøllene dersom du skulle ønske dette.  

Frivektene:

EVO har manualer opp til 40 kg, knebøystativ, chins, dips og mye mer. Sonen er tilrettelagt slik at det skal være plass til alle type mennesker med forskjellige type målsetninger.


PT sonen - uttøying, åpent område med matter:

PT-sonen er åpen for alle medlemmer. Vi kaller denne sonen dette fordi det er et område hvor mange av våre personlig trener bruker mye tid med sine kunder. Sonen er mer åpen enn de andre sonene på senteret og består av ribbevegger, matter, slynger og kettlebells. Vi har delt inn i disse sonene slik at treningsopplevelsen skal være dynamisk, og at du kan bevege deg fra sone til sone etter hva du ønsker å trene. De ulike sonene bærer preg av å være tilrettelagt for at det skal være plass til deg og din trening selv om det er mye mennesker på senteret.


Apparatene:

Vi har de viktigste apparatene som skal til ved styrketrening. Noen få eksempler er benpress, brystpress, sittende roing, nedtrekk og mage/korsrygg. Apparater er gode til innlæring av styrkebevegelser og hjelper deg til å holde god teknikk i din utførelse.